- 4873
- 1391/06/04
:: اطلاعیه سازمان ملی استاندارد ایران در خصوص تجدید نظر استاندارد اجباری شیر و فرآورده های آن، پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)، ماست پروبیوتیک، دوغ پروبیوتیک
اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی استاندارد ایران طی اطلاعیه ای به شرح زیر اعلام نموده است:
انواع لبنیات بر مبنای مصوبات نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 1373.9.8 مشمول مقررات استاندارد اجباری قرار گرفته و استاندارد ملی فرآورده های مشروحه زیر در کمیته های ملی مربوطه مورد تجدید نظر یا اصلاح قرار گرفته که مراتب جهت اطلاع عموم آگهی می گردد: 1- عنوان استاندارد: شیر و فرآورده های آن- پنیر موزارلا (پنیر پیتزا)- ویژگی ها و روش های آزمون (تجدید نظر سوم)، شماره استاندارد: 4658، اجلاسیه کمیته ملی: یک هزار و هفتاد و ششمین کمیته ملی خوراک و فرآورده های غذایی و کشاورزی، تاریخ کمیته ملی: 90.12.8، زمان اجرای اجباری استاندارد: 91.7.1، 2- عنوان استاندارد: ماست پروبیوتیک- ویژگی ها و روش های آزمون (اصلاحیه شماره یک)، شماره استاندارد: 11325، اجلاسیه کمیته ملی: یک هزار و یک صد و دومین کمیته ملی خوراک و فرآورده های غذایی و کشاورزی، تاریخ کمیته ملی: 90.10.5، زمان اجرای اجباری استاندارد: 1391.7.1، 3- عنوان استاندارد: دوغ پروبیوتیک، ویژگی ها و روش های آزمون (اصلاحیه شماره یک)، شماره استاندارد: 11324، اجلاسیه کمیته ملی: یک هزار و یک صد و دومین کمیته ملی خوراک و فرآورده های غذایی و کشاورزی، تاریخ کمیته ملی: 1390.10.5، زمان اجرای اجباری استانداررد: 1391.7.1، کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذی ربط می توانیند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به سازمان ملی استاندارد ایران و در استان ها به ادارات کل استاندارد مراجعه نمایند.