اماكن عمومى و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايى كشور رتبه بندى مى شوند
  • 3683
  • 1391/02/19
[ نسخه چاپی ]

:: اماكن عمومى و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايى كشور رتبه بندى مى شوند

شماره :
3683
عنوان :
اماكن عمومى و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايى كشور رتبه بندى مى شوند
توضیحات تکمیلی :
اماكن عمومى و مراكز تهيه و توزيع مواد غذايى كشور صاحب رتبه بهداشتى مى شوند.به گزارش ايسنا، سيدرضا غلامى - معاون مركز سلامت محيط و كار وزارت بهداشت - با بيان اين مطلب اظهار داشت: بر اساس طرح جامع بازرسى بهداشت محيط كشور، تمامى اين مراكز پس از بازرسى كارشناسان بهداشت محيط صاحب رتبه بهداشتى مى شوند كه اميدواريم با اجراى اين طرح زمينه ارائه خدمات بهداشتى بيشتر به مردم كشور فراهم شود. غلامى اضافه كرد: مبناى رتبه دهى به اين مراكز براساس بازديد مستمر كارشناسان بهداشت محيط سراسر كشور تعيين مى شود كه اين رتبه ها بر طبق اصول شامل وضعيت بهداشت محيط مكان عرضه و توزيع مواد غذايى، وضعيت رعايت بهداشت فردى متصديان و وجود پروانه كار و ساخت بهداشتى مكان به آنها ارائه مى شود.غلامى اضافه كرد: با اجراى اين طرح تمامى مراكز تهيه و توزيع مواد غذايى كشور با نظارت بيشتر كارشناسان بهداشت محيط كنترل مى شوند كه گامى موثر براى جلوگيرى از هدر رفتن منابع انسانى و مالى مردم و متصديان اين اماكن است.وى ادامه داد: براساس اين طرح عظيم، نظارت كارشناسان مراكز بهداشتى سراسر كشور تشديد مى شود و آنان بيش از پيش ملزم به كنترل اين مراكز هستند.
تاریخ شروع :
1391/02/19
تاریخ پایان :
1391/03/19
تهیه و ارسال اسناد :
شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021