- 2057
- 1390/08/18
[ نسخه چاپی ]
:: اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص استاندارد شیر و فراورده های آن – پنیر پیتزای پروسس- ویژگی و روش آزمون – نوبت اول
شماره :
2057
عنوان :
اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص استاندارد شیر و فراورده های آن – پنیر پیتزای پروسس- ویژگی و روش آزمون – نوبت اول
توضیحات تکمیلی :
نظر به اینکه فرآورده های لبنی در نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 8/9/73 مشمول مقررات استاندارد اجباری قرار گرفته و استاندارد ملی ایران به شماره 13526 تحت عنوان شیر و فراورده های آن- پنیر پیتزای پروسس- ویژگی و روش آزمون در هزار و هجدهمین اجلاس کمیته ملی مورخ 19/12/89 به تصویب رسیده که مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد.
الزامات قانونی:
الف. تاریخ شروع اجرای استاندارد مذکور از 1/11/90 می باشد.
ب. نشانه گذاری فراورده هایی که استاندارد آنها اجباری شده با علامت استاندارد الزامی است و عرضه و فروش این فرآورده ها بدون علامت استاندارد ایران ممنوع می باشد.
پ. علامت گذاری فرآورده مشمول استاندارد اجباری مستلزم دریافت پروانه گاربرد علامت استاندارد می باشد.
ت. اعطای پروانه کاربرد علامت استاندارد به واحدهای تولیدی منوط به تامین شرایط عمومی تولید و انطباق کیفیت فرآورده با استاندارد مربوطه می باشد.
ث. رعایت کلیه مقررات استانداردهای اجباری و سایر قوانین و مقررات جاری در مورد کالاهای وارداتی الزامی خواهد بود.
کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و در استانها به ادارات کل استاندارد و تحقیقات صنعتی مراجعه نمایند.
تاریخ شروع :
1390/08/18
تاریخ پایان :
1390/09/18
تهیه و ارسال اسناد :
شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021