اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص استاندارد پنیر پروولون- ویژگیها و روشهای آزمون
  • 2056
  • 1390/08/18
[ نسخه چاپی ]

:: اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص استاندارد پنیر پروولون- ویژگیها و روشهای آزمون

شماره :
2056
عنوان :
اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در خصوص استاندارد پنیر پروولون- ویژگیها و روشهای آزمون
توضیحات تکمیلی :
بر مبنای مصوبات نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 8/9/1373 انواع پنیر مشمول مقررات استاندارد اجباری می باشد و استاندارد ملی ایران به شماره 13326 تحت عنوان پنیر پروولون- ویژگیها و روشهای آزمون در هزار و پنجمین اجلاس کمیته ملی مورخ 23/11/89 به تصویب رسیده که مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد. الزامات قانونی: الف. تاریخ شروع اجرای استاندارد مذکور از 1/11/90 می باشد. ب. نشانه گذاری فراورده هایی که استاندارد آنها اجباری شده با علامت استاندارد الزامی است و عرضه و فروش این فرآورده ها بدون علامت استاندارد ایران ممنوع می باشد. پ. علامت گذاری فرآورده مشمول استاندارد اجباری مستلزم دریافت پروانه گاربرد علامت استاندارد می باشد. ت. اعطای پروانه کاربرد علامت استاندارد به واحدهای تولیدی منوط به تامین شرایط عمومی تولید و انطباق کیفیت فرآورده با استاندارد مربوطه می باشد. ث. رعایت کلیه مقررات استانداردهای اجباری و سایر قوانین و مقررات جاری در مورد کالاهای وارداتی الزامی خواهد بود. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و در استانها به ادارات کل استاندارد و تحقیقات صنعتی مراجعه نمایند.
تاریخ شروع :
1390/08/18
تاریخ پایان :
1390/09/18
تهیه و ارسال اسناد :
شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021