اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شیر و فرآورده های آن ـ پنیر اولیه ـ ویژگی ها و روش آزمون
  • 1977
  • 1390/08/12
[ نسخه چاپی ]

:: اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شیر و فرآورده های آن ـ پنیر اولیه ـ ویژگی ها و روش آزمون

شماره :
1977
عنوان :
اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران شیر و فرآورده های آن ـ پنیر اولیه ـ ویژگی ها و روش آزمون
توضیحات تکمیلی :
نظر به اینکه فرآورده های لبنی در نود و یکمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 8/9/73 مشمول مقررات استاندارد اجباری قرار گرفته و استاندارد ملی ایران به شماره 13418 تحت عنوان «شیر و فرآورده های آن ـ پنیر اولیه ـ ویژگی ها و روش آزمون» در هزار و هیجدهمین اجلاس کمیته ملی مورخ 9/12/90 به تصویب رسیده مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد: الزامات قانونی: الف: تاریخ شروع اجرای اجباری استاندارد مذکور از 1/11/90 می باشد. ب: نشانه گذاری فرآورده هایی که استاندارد آنها اجباری شده با علامت استاندارد الزامی است و عرضه و فروش این فرآورده ها بدون علامت استاندارد ایران ممنوع می باشد. پ: علامت گذاری فرآورده مشمول استاندارد اجباری مستلزم دریافت پروانه کاربرد علامت استاندارد می باشد. ت: اعطای پروانه کاربرد علامت استاندارد به واحدهای تولیدی منوط به تامین شرایط عمومی تولید و انطباق کیفیت فرآورده با استاندارد مربوط می باشد. ث: رعایت کلیه مقررات استانداردهای اجباری و سایر قوانین و مقررات جاری در مورد کالاهای وارداتی الزامی خواهد بود. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در استان ها به ادارات کل استاندارد و تحقیقات صنعتی مراجعه نمایند. اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
تاریخ شروع :
1390/08/12
تاریخ پایان :
1390/09/12
تهیه و ارسال اسناد :
شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021