اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در مورد استاندارد اجباری انواع روغن، کره و چیس
  • 1892
  • 1390/08/05
[ نسخه چاپی ]

:: اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در مورد استاندارد اجباری انواع روغن، کره و چیس

شماره :
1892
عنوان :
اطلاعیه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در مورد استاندارد اجباری انواع روغن، کره و چیس
توضیحات تکمیلی :
فراورده های مشروح ذیل که بر مبنای مصوبات هفتاد و هفتمین اجلاس شورای عالی استاندارد مورخ 30/4/63 مشمول مقررات استاندارد اجباری می باشد در کمیته ملی مربوط مورد تجدیدنظر قرار گرفته که مراتب جهت اطلاع عموم و توجه به الزامات قانونی آگهی می گردد. عنوان استاندارد: روغن پالم شماره استاندارد: 4467 تجدید نظر: اول شماره اجلاسیه: 1038 تاریخ اجلاسیه: 16/12/89 تاریخ شروع اجرا: 1/1/90 عنوان استاندارد: روغن ذرت شماره استاندارد1447 تجدید نظر: سوم شماره اجلاسیه: 1038 تاریخ اجلاسیه: 16/12/89 تاریخ شروع اجرا: 1/1/90 عنوان استاندارد: روغن سرخ کردنی شماره استاندارد: 4152 تجدید نظر: اول شماره اجلاسیه: 1038 تاریخ اجلاسیه: 16/12/89 تاریخ شروع اجرا: 1/1/90 عنوان استاندارد: کره گیاهی (مارگارین) شماره استاندارد: 143 تجدید نظر: چهارم شماره اجلاسیه: 991 تاریخ اجلاسیه: 12/10/89 تاریخ شروع اجرا: 1/10/90 عنوان استاندارد: چیس برگه و چیپس خلالی سیب زمینی سرخ شده در روغن شماره استاندارد: 3764 تجدید نظر: دوم شماره اجلاسیه: 990 تاریخ اجلاسیه: 11/10/89 تاریخ شروع اجرا: 1/10/90 الزامات قانونی: تولیدکنندگان و واردکنندگان این فراورده ها تا تاریخ های فوق مهلت خواهند داشت تا نسبت به رعایت موارد تجدیدنظر شده اقدام لازم به عمل آورند. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ذیربط می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در مرکز به موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و در استانها به ادارات کل استاندارد و تحقیقات صنعتی مراجعه نمایند.
تاریخ شروع :
1390/08/05
تاریخ پایان :
1390/09/05
تهیه و ارسال اسناد :
شرکت پارس نماد داده ها- تلفن 2 الی 88349671-021