• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : ساعت رسمی کشور از ابتدای اردیبهشت جلو کشیده می‌شود ؟
نام منبع : خبرگزاری پارس نماد شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1404/01/25 شماره : 15335
توضیحات تکمیلی :

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، "سید سعید میرشریفی"، به تشریح اهمیت تغییر ساعت رسمی کشور و نقش آن در کاهش مصرف برق پرداخت و در این خصوص گفت: تغییر ساعت رسمی کشور که در سه سال گذشته بنا به تشخیص مجلس شورای اسلامی ثابت مانده است، می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت بار شبکه و کاهش هزینه‌های سنگین تولید برق ایفا کند. ناظر شورای عالی مدیریت مصرف برق، ادامه داد: تغییر ساعت رسمی کشور به‌ویژه در فصل گرم، می‌تواند به کاهش ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ مگاوات از مصرف برق منجر شود و این میزان صرفه‌جویی معادل ظرفیت اسمی دو نیروگاه بزرگ برق است که در صورت اجرایی نشدن این سیاست، ناچار به ساخت آن‌ها خواهیم بود، اقدامی که برآورد می‌شود بالغ بر ۲ میلیارد دلار هزینه برای کشور در پی داشته باشد.

وی افزود: افزایش هماهنگی میان ساعات فعالیت ادارات، سازمان‌ها و کسب‌وکارها با زمان روشنایی طبیعی روز، باعث کاهش استفاده از وسایل سرمایشی و سیستم‌های روشنایی در ساعات پیک می‌شود. این در حالی است که طبق برآوردهای انجام شده، صرفه‌جویی ناشی از این اقدام معادل مصرف برق کل استان سیستان و بلوچستان یا استان زنجان در بازه زمانی مشابه است. میرشریفی در ادامه با اشاره به مزایای اقتصادی این تصمیم عنوان کرد: علاوه بر صرفه‌جویی در زیرساخت، این اقدام باعث کاهش هزینه‌های سوخت و نگهداری نیروگاه‌ها نیز می‌شود.

برآورد ما نشان می‌دهد که در هر ساعت، تغییر در ساعت رسمی می‌تواند بین ۱۲۰ هزار تا ۱۵۰ هزار دلار صرفه‌جویی اقتصادی مستقیم برای کشور داشته باشد؛ رقمی که در طول ماه‌های گرم سال به چند صد میلیون دلار می‌رسد. این فعال صنعت برق تأکید کرد: در شرایط فعلی که با ناترازی تولید و مصرف برق روبرو هستیم، استفاده حداکثری از روشنایی روز، امری ضروری و غیرقابل چشم‌پوشی است. یکی از مهم‌ترین مزایای تغییر ساعت رسمی آن است که بار مصرف در ساعات ابتدایی روز که فشار کمتری بر شبکه وجود دارد، منتقل می‌شود و به ما کمک می‌کند که در ساعات پیک، مصرف کمتری را شاهد باشیم. این مسأله به‌ویژه برای مناطق گرمسیر که مصرف وسایل سرمایشی به‌طور طبیعی بالا است، اهمیت دوچندان دارد.

میرشریفی در پایان خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته شاهد حذف تغییر ساعت رسمی بودیم، اما با توجه به واقعیت‌های اقلیمی و ساختار مصرف برق در ایران، لازم است این تصمیم مورد بازنگری قرار گیرد. تغییر ساعت، اگرچه ممکن است در ابتدا اقدام کوچکی به‌نظر برسد، اما در مقیاس ملی، اثرات بسیار گسترده‌ای بر مدیریت مصرف انرژی، کاهش نیاز به سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های جدید و حتی پایداری محیط زیست دارد.(گسترش نیوز)

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.