• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : خطر بزرگ بیخ گوش خریداران طلا/ این هشدار را جدی بگیرید
نام منبع : خبرگزاری پارس نماد شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1403/09/07 شماره : 14953
توضیحات تکمیلی :

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد با بیان اینکه مردم به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی، طلا خریداری نکنند، گفت: قیمت طلا لحظه‌ای بوده و نمی‌توان آن را به صورت آنلاین فروخت و کلاهبرداری‌های بسیاری در این بستر رقم می‌خورد و اتحادیه طلا، جواهر و نقره قادر به پیگیری نیست.

یوسف تقی‌زادگان اظهار کرد: در حال حاضر ترجیح بر خرید طلا است نه فروش آن. مردم برای سرمایه‌گذاری طلای مستعمل یا سکه خریداری کنند. طلای آب‌شده در طلا فروشی‌ها نداریم؛ زیراکه با توجه به آزمایشات مختلف و بعضا رخداد اشتباه، قابل قبول نیست که در دست مردم قرار گیرد. در طلای شکسته و ریزشده نیز وجود بدل امکان دارد و خرید آن پیشنهاد نمی‌شود. وی بیان کرد: مردم برای خرید طلای مستعمل، وزن هر نوع زیورآلات را در فاکتورهای رسمی قید کنند، زیرا برگه فروش از نظر ما اعتبار ندارد. خرید سکه نیز بایستی از افراد دارای پروانه کسب و اتحادیه سکه‌فروشان انجام شود. خرید طلا باید از فروشندگان زیر مجموعه اتحادیه فروشندگان طلا، جواهر و نقره انجام شود.

وی بیان کرد: از نیمه دوم سال ۱۴۰۱، بیش از ۲۶۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی فروشندگان طلا، جواهر و نقره مشهد انجام شده و در این مدت چند باند جاعل دستگیر و تحویل مقام‌های قضایی داده شده است که سکه‌های جعلی می‌زدند. فروشندگان فاقد مجوز سکه‌های پارسیان با وزن کم را نیز شناسایی کرده و پرونده این افراد در دستگاه‌های قضایی باز است. رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد افزود: تداخل شغلی‌ها در حال حذف و پروانه‌های کسب نیز به شدت و به‌روز در حال بررسی است.

در شروع کار ما ۱۴۲۰ پروانه کسب داشتیم، درصورتی که در حال حاضر این عدد به نزدیک ۲۵۰۰ پروانه رسیده است. تقی‌زادگان گفت: از مردم تقاضا دارم که از سازندگان، سفارش طلا نداشته باشند و طلای خود را به واحدهای صنفی طلا فروش سفارش دهند، زیرا میزان عیار طلایی که سازنده و تعمیرکار به خریدار می‌فروشد، قابل شناسایی و نظارت نیست و بعضا سازندگان و تعمیرکاران به تعهدات خود عمل نمی‌کنند اما از طرفی عیار طلای واحدهای صنفی مشخص و صحیح شده است.

وی ادامه داد: توصیه می‌کنم مردم به هیچ عنوان از طریق فضای مجازی، طلا خریداری نکنند. قیمت طلا لحظه‌ای بوده و نمی‌توان آن را به صورت آنلاین فروخت و کلاهبرداری‌های بسیاری در این بستر رقم می‌خورد و اتحادیه طلا، جواهر و نقره قادر به پیگیری نیست و مردم تنها باید از مراجع قضایی طی فرآیندی طولانی به دنبال شکایت و بازپس‌گیری حقوق خود باشند و فروش آنلاین طلا را به هیچ عنوان قبول نداریم. رئیس اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد بیان کرد: فروشندگان طلا و جواهر می‌توانند کالای خود را با رعایت شئونات اسلامی و در چهارچوب قوانین جمهوری اسلامی در فضا و صفحات مجازی تبلیغ کنند اما فروش طلا در این بستر اشتباه است و بعضا کلاهبرداری‌هایی در این فضا رخ می‌دهد.(اقتصادانلاین)

 

 

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.