• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : شرایط و نحوه بخشودگی مالیات در سال ۱۴۰۳
نام منبع : خبرگزاری پارس نماد شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1403/04/30 شماره : 14253
توضیحات تکمیلی :

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، دولت هرساله برای پیشگیری از هر نوع مشکل برای مودیان مالیاتی نحوه بخشودگی مالیات را در قالب بخش‌نامه‌های مالیاتی منتشر می‌کند. به عبارت بهتر می‌توان گفت که بخشودگی نوعی امتیاز تشویقی از سوی دولت به صاحبان کسب و کارها و اصناف است.

نحوه بخشودگی مالیات به این صورت است که در گام نخست مودیان نباید دارای تخلف و جرایم سنگین مالیاتی باشند.

پس از آن دارای شرایط بخشودگی مالیاتی می‌شوند.

نحوه برخورداری از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده در بخش‌نامه‌ای که در فروردین ۱۴۰۳ از سوی سازمان امورمالیاتی در رابطه با بخشودگی مالیاتی منتشر شده، آمده است که چنانچه مودیان مالیاتی اظهارنامه پیش‌فرض (برآوردی) مالیات بر ارزش افزوده زمستان سال ۱۴۰۲ را تا دوازدهم اردیبهشت ماه سال جاری اصلاح و تکمیل کنند از بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده برخوردار می‌شوند.

براساس اعلام سازمان امور مالیاتی، امکان برخورداری صد درصدی از بخشودگی جریمه تأخیر موضوع ماده (۳۷) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۰۲/۰۳/۱۴۰۰ را تا پایان اردیبهشت ماه فرصت داشت و همچنین جرائم موضوع بند (ب) ماده (۳۶) قانون مذکور را تا سقف جرائم متعلق به مالیات و عوارض ابرازی (مندرج در اظهارنامه مسترد شده) برای موارد مذکور باید فراهم می‌شد. چه کسانی مشمول بخشودگی جرایم مالیاتی هستند؟ مشمولان بخشودگی جرایم مالیاتی، اشخاص حقیقی و حقوقی هستند که به فعالیت های اقتصادی مشغول بوده و به ازای درآمد حاصل شده، مودی مالیاتی شناخته می شوند.

اگر جزو افرادی هستید که باید مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنید، بدانید که ماده 191 قانون مالیات های مستقیم درباره ارزش افزوده نیز قابلیت اجرایی دارد. متن ماده 191 قانون مالیات های مستقیم عنوان می‌کند که تمام یا قسمتی از جرایم مقرر در این قانون بنا به درخواست مودی با توجه به دلایل ابرازی مبنی بر خارج از اختیار بودن عدم انجام تکالیف مقرر و با در نظر گرفتن سوابق مالیاتی و خوش حسابی مودی به تشخیص و موافقت سازمان امور مالیاتی کشور قابل بخشوده شدن است.

براساس ابلاغیه سازمان امور مالیاتی، بخشودگی جرایم مالیاتی برای سالهای 1394 و قبل آن تا 75 درصد، سال تا 80 درصد، تا 85 درصد، 1397 تا 95 درصد و برای سالهای 1398 الی 1400 تا 100 درصد جرایم قابل بخشودگی اختصاص یافته بود.(اقتصاد100)

 

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.