• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : اطلاعیه فوری بورس برای سهامداران / بازار با این قوانین کار می کند
نام منبع : خبرگزاری پارس نماد شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1403/01/26 شماره : 13901
توضیحات تکمیلی :

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، با توجه به برگزاری جلسه اضطراری هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در ابتدای روز امروز، تصمیم گرفته شد که به منظور حمایت از حقوق سهامداران و جلوگیری از تاثیر هیجانات بر روند بازار، دامنه نوسان تمامی نمادهای سهام و حق تقدم سهام قابل معامله در بازارهای بورس و فرابورس برای سه روز آینده به مقدار مثبت و منفی ۱ درصد محدود شود. همچنین، دامنه نوسان صندوق‌های سهامی نیز برای همان مدت به مقدار مثبت و منفی ۲ درصد محدود خواهد شد.

بدیهی است سازمان بورس با همکاری شرکت‌های بورس و فرابورس به‌صورت پیوسته شرایط بازار و وقایع مرتبط را رصد نموده و در صورت لزوم تصمیمات بعدی را اتخاذ و اعلام خواهد نمود.

روز گذشته شرکت‌های تولید‌کننده قند و شکر در بازار سرمایه، در اطلاعیه‌های جداگانه در سامانه کدال، از نامه شورای قیمت‌گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی محصولات کشاورزی خبر دادند.

طبق این نامه، قیمت خرید مواد اولیه شرکت‌های قندی (چغندر قند) از ۲۸۰۰ تومان به ۳۹۳۰ تومان افزایش یافته است. این افزایش قیمت مواد اولیه برای تولید قند و شکر، می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی از جمله:

- افزایش هزینه‌های تولید و تأمین مواد اولیه برای شرکت‌های قندی

- اعمال سیاست‌های حمایتی برای کشاورزان تولید‌کننده چغندر قند

- تغییرات در عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی مورد نیاز صنایع قند و شکر این موضوع می‌تواند بر قیمت‌ها و دسترسی مصرف‌کنندگان به محصولات قند و شکر تأثیرگذار باشد. شرکت سیمان خزر در گزارش ۱۲ ماهه منتهی به ۲۹ اسفند ماه به صورت حسابرسی نشده اعلام کرد است که به سود خالص ۲۴۱ میلیارد تومانی دست یافته است که رشد ۳۵درصدی را برای این شرکت داشته است . همچنین سیمان شاهرور توانسته است در سال مالی ۱۴۰۲ مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان را به عنوان سود خالص برای خود کنار بگذارد که این میزان رشد ۶۰ درصدی را نسبت به سال مالی قبل نشان می دهد.

اما در مقابل شرکت پلی اکریل ایران در گزارش حسابرسی شده خود از کاهش ۴۵ درصدی سود خالص نسبت به دوره مالی قبل خود خبر داده است و رقم ۲۲۰ میلیارد تومان را به عنوان سود خالص در دفاتر حسابداری خود ذکر کرده است.

عوامل موثر بر بازار سرمایه

بازار سرمایه یک سیستم پیچیده است و تحت تأثیر گستره‌ای از عوامل قرار می‌گیرد. در زیر، برخی از عوامل موثر بر بازار سرمایه را ذکر می‌کنم:

۱. شرایط اقتصادی: وضعیت اقتصادی کلی، از جمله رشد اقتصادی، تورم، بیکاری و نرخ بهره‌وری، تأثیر قابل توجهی بر بازار سرمایه دارد. افزایش رشد اقتصادی و کاهش بیکاری ممکن است باعث افزایش سرمایه‌گذاری و رونق بازار شود.

۲. سیاست‌های مالی و پولی: تصمیمات و اقدامات دولت و بانک مرکزی در زمینه سیاست‌های مالی و پولی، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر بازار سرمایه داشته باشد. تغییرات نرخ بهره، تغییرات در سیاست‌های مالی و مالیاتی، و تصمیمات در مورد پول‌های نقدینگی می‌توانند بازار را تحت تأثیر قرار دهند.

۳. عوامل سیاسی و جغرافیایی: تغییرات در سیاست‌های داخلی و خارجی، ناپایداری سیاسی، تحریم‌ها، نزاعات منطقه‌ای و عوامل جغرافیایی می‌توانند تأثیرات قابل توجهی بر بازار سرمایه داشته باشند. این عوامل می‌توانند بازار را تحت فشار قرار داده و تقلباتی در تصمیم‌گیری‌های سرمایه‌گذاران ایجاد کنند.

۴. عوامل روانشناختی و رفتاری: عوامل مرتبط با روانشناسی و رفتار سرمایه‌گذاران نیز می‌توانند تأثیر قابل توجهی بر بازار سرمایه داشته باشند. عواملی مانند روحیات گروهی، احساسات و ترس، انتظارات بازار و تمایل به ریسک می‌توانند بازار را تحت تأثیر قرار داده و روند قیمت‌گذاری را تغییر دهند.

۵. اخبار و رویدادها: اخبار و رویدادهای مرتبط با شرکت‌ها، صنایع، سیاست، اقتصاد و موارد دیگر نیز می‌توانند بازار را تحت تأثیر قرار داده و قیمت‌ها را تغییر دهند. اعلان سود یا ضرر شرکت‌ها، تغییرات در صنایع و تکنولوژی، خبرهای سیاسی و اقتصادی، و حوادث طبیعی نمونه‌هایی از این عوامل هستندبازار سرمایه تحت تأثیر مجموعه‌ای از عوامل قرار می‌گیرد. این عوامل شامل موارد زیر هستند:

۱. اقتصادی: شرایط اقتصادی کلی، از جمله رشد اقتصادی، تورم، نرخ بهره و بیکاری، تأثیر قابل توجهی بر بازار سرمایه دارند. بهبود رشد اقتصادی، کاهش بیکاری و کاهش تورم ممکن است باعث افزایش اعتماد و رونق در بازار سرمایه شود.

۲. سیاست‌ها و قوانین: تصمیمات و قوانین دولت و مقامات مربوطه در زمینه سیاست‌های مالی، مالیاتی و نرخ بهره، تأثیر زیادی بر بازار سرمایه دارند. تغییرات در سیاست‌های مالی و پولی، تنظیمات مالیاتی و قوانین مربوط به بازار سرمایه می‌توانند بازار را تحت تأثیر قرار دهند.

۳. عوامل جغرافیایی و جهانی: تحولات سیاسی، ریسک‌های جغرافیایی، تحریم‌ها، نزاعات منطقه‌ای و تغییرات در بازارهای جهانی، تأثیر بسزایی بر بازار سرمایه دارند. این عوامل می‌توانند باعث ناپایداری و نوسان در بازار سرمایه شوند.

۴. عوامل روانشناختی و رفتاری: رفتار و تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران و شرکت‌ها نیز تأثیر قابل توجهی بر بازار سرمایه دارد. عواملی مانند ترس، انتظارات، روحیات گروهی و تمایل به ریسک می‌توانند بازار را تحت تأثیر قرار دهند و روند قیمت‌گذاری را تغییر دهند.

۵. اخبار و رویدادها: اعلانات شرکت‌ها، رویدادهای سیاسی، اقتصادی و جهانی، تغییرات در صنایع و تکنولوژی، و حوادث طبیعی می‌توانند باعث نوسان در بازار سرمایه شوند. اطلاعات و خبرها می‌توانند تأثیر قابل توجهی بر روند سرمایه‌گذاری و قیمت‌گذاری داشته باشند.

این عوامل فقط برخی از عوامل موثر بر بازار سرمایه هستند و برهمه آنها تأثیر گذاشتند. تعامل این عوامل با یکدیگر باعث ایجاد پیچیدگی در بازار سرمایه می‌شود و تحلیل و پیش‌بینی بازار را به چالش می‌کشد.(گسترش)

 

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.