• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : رييس گمرک : معابر غيررسمي در استان‌هاي مرزي بسته مي شود
نام منبع : شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1390/06/27 شماره : 1375
توضیحات تکمیلی :
متن

رییس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر ساماندهی مبادلات مرزی و مدیریت واردات و صادرات کالا و خدمات گفت : همه معابر غیررسمی در استان های مرزی بسته می شود. به گزارش روابط عمومی گمرک ، آقای عباس معمارنژاد در مورد ساماندهی مبادلات در مرزهای کشور و استان‌های شرقی و غربی مانند سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی گفت : 26 بازارچه فعال داریم که به کارشان ادامه می‌دهند اما بازارچه‌های موقتی که در استان‌ها ایجاد شده است بسته خواهد شد. معمارنژاد اظهار داشت : وزارت کشور موظف شده است همه معابر غیر رسمی را در همه استان‌های مرزی به‌ ویژه در استان‌های غربی و شرقی ببندد.وی تصریح کرد : ممکن است بعضی‌ها ادعا کنند مردم این منطقه از آن معابر غیررسمی کالاهایی می‌آوردند و امرار معاش می‌کردند اما به عقیده ما واقعاً مردم آن مناطق کمترین منفعت را از این موضوع دارند و متأسفانه بیشتر کوله‌‌بر بودند تا صاحب کالا. رییس کل گمرک گفت : از طرف دیگر در روستاهایی که 20 کیلومتر با مرز فاصله دارند، برای سرپرستان خانوار کارت مبادلات مرزی صادر خواهد شد و هر دو ماه یک بار یا سالی 6 بار می‌توانند تا سقف یک میلیون و پانصد هزار تومان با استفاده از معافیت سود بازرگانی کالا وارد کنند ، در مورد مواد غذایی برای مصرف خودشان 100 درصد و غیر مواد غذایی 50 درصد معافیت خواهند گرفت.وی افزود : این کار به نفع ساکنان مناطق مزبور است و به جای اینکه آنها از مسیرهای غیرمجاز کالا بیاورند، از مسیر مجاز می‌آورند و مشمول معافیت هم می‌شوند، چون مرزبانان واقعی کشور کسانی هستند که در مرز استقرار دارند.معمارنژاد گفت : برای ساماندهی کالاهای همراه ملوان برای خدمه ، ملوانان و کارکنان لنج‌ها یا کشتی‌های زیر 500 تن و شناورهای چوبی سالی 4 بار و هر بار 15 میلیون ریال واردات کالا در نظر گرفته شده و معافیت 100 درصد برای مواد غذایی و 50 درصد برای سایر کالاها در اینجا هم برقرار است. وی افزود : سازمان بنادر و دریانوردی موظف به ساماندهی کارت ملوانان شده و گمرک هم موظف است در مرزها با همکاری استانداری‌ها و کمیسیون‌های مبارزه با قاچاق در استان‌های مرزی اوضاع را کنترل کند. معمارنژاد همچنین از طرح مدیریت واحد مرزی خبر داد و گفت : یکی از علل اینکه تشریفات گمرکی در مرزها طولانی می‌شود این است تعداد زیادی سازمان در مرزها مستقر هستند و هر کدامشان باید مجوزهایی را صادر کنند ، مراجعه به هر کدام از این سازمان ها زمانبر است.

معمارنژاد افزود : آنچه که در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حضور رییس جمهور تصویب شده این است که در مرزها فقط دو سازمان مستقر خواهند شد که شامل گمرک برای نظارت و کنترل ورود و خروج کالا و سازمان استاندارد است و دیگر دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌هایی که برای واردات و صادرات مجوز صادر می‌کنند باید اختیار خودشان را به سازمان استاندارد واگذار کنند. وی گفت : بنابراین واردکننده و صادرکننده ما در آینده نزدیک برای دریافت مجوز فقط به سازمان استاندارد مراجعه خواهد کرد. معمارنژاد اظهار داشت : به‌عنوان مثال برای ترخیص مواد غذایی از گمرک، همزمان باید 3 مجوز ارائه شود، هم بهداشت، هم قرنطینه و هم مجوز استاندارد که در صورت واگذاری اختیارات وزارت بهداشت به استاندارد، واردکننده فقط از یک جا مجوز می‌گیرد و مهمترین تأثیر این مصوبه هم کاهش زمان انجام تشریفات گمرکی و به تبع آن کاهش هزینه انجام تشریفات گمرکی است. وی تصریح کرد : مدیر مرز در مرزهای رسمی که کار واردات و صادرات انجام می‌شود ، گمرک است و ما برای انجام این کار در حال برنامه‌ریزی هستیم ، این کار هم مختص ایران نیست و در این زمینه کنوانسیون‌های بین‌المللی ازجمله کنوانسیون بین‌المللی مدیریت مرزها و کنوانسیون بین‌المللی کنترل کالا در مرز را داریم.  



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.