• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : قیمت جدید نفت ایران برای چین
نام منبع : خبرگزاری پارس نماد شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1402/10/16 شماره : 13518
توضیحات تکمیلی :

به گزارش پایگاه خبری پارس نماد داده ها، در حال حاضر قیمت نفت تحت تأثیر عوامل متعددی نظیر تقاضا و عرضه، سیاست‌های کشورها، توافق‌نامه‌های بین‌المللی و شرایط اقتصادی جهانی قرار دارد. قیمت نفت براساس معیارهای مختلفی از قبیل نوع نفت، کیفیت، محل استخراج و تحویل متفاوت است. تحولات ژئوپلیتیک و اقتصادی می‌تواند تأثیر زیادی بر روند قیمت نفت داشته باشد.

چین حتی پس از بازگشت مجدد تحریم‌های امریکا علیه نفت ایران در سال ۲۰۱۸، همچنان به خرید نفت ارزان‌تر ایران ادامه داده است اما اکنون، رویترز به نقل از منابع آگاه مدعی شده است که ایران خواستار اختلاف قیمت کمتر نفت خود در مقایسه با نفت برنت برای عرضه به چین است.

به گفته منابع بازرگانی، ایران خواستار تخفیف پنج تا شش دلاری برای هر بشکه نفت سبک خود برای تحویل در دسامبر و ژانویه در مقایسه با قیمت نفت برنت شده است.

یک مدیر بازرگانی مستقر در چین به رویترز گفت: هنوز معلوم نیست آیا پالایشگاه‌های چینی این قیمت جدید را قبول خواهند کرد یا خیر.

منابع بازرگانی به رویترز گفتند: دستکم یک پالایشگاه مستقل در شاندونگ، این قیمت بالاتر را پذیرفته و یک محموله را با تخفیف کمتر در اواخر دسامبر خریداری کرده است. یک خریدار چینی در شاندونگ گفت: خریداران برای یافتن یک راه‌کار تلاش می‌کنند زیرا قیمت‌های جدید، بالا هستند. همچنین انتخاب‌های محدودی وجود دارد. بر اساس گزارش اویل پرایس، قیمت‌های بالاتر برای نفت ایران، حاشیه سود پالایشگاه‌های مستقلی را که پس از تحریم‌های امریکا، به خرید نفت ایران ادامه دادند، ضعیف خواهد کرد. بعلاوه، افزایش قیمت نفت برای مشتریان چینی، ممکن است نفت ارزان در دسترس چین را که با خرید نفت تحت تحریم، میلیاردها دلار صرفه جویی کرده است، کاهش دهد. رویترز مدعی است چین در فاصله ژانویه تا سپتامبر سال ۲۰۲۳، با واردات حجم بالایی از نفت ارزان‌تر از روسیه، ایران و ونزوئلا که هر سه تحت تحریم‌های امریکا قرار دارند، ۱۰ میلیارد دلار صرفه جویی کرده است.(تیترکوتاه)

 

انتهای پیام/ خبرنگار پایگاه خبری پارس نماد



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.