• آدرس : تهران - میدان هفت تیر - ابتدای خیابان قائم مقام فراهانی - بعد از سه راه مشاهیر - کوچه سام- پلاک 17- طبقه 4
  • تلفن :5- 88349670 (021)
  • فکس : 88349673 (021)
  • وب سایت : www.ParsNamadData.com
  • ایمیل : Info@ParsNamadData.com




قانون : الزام مطالعات ژئوتکنیک برای صدور پروانه ساختمان های در حریم گسل
نام منبع : شرکت پارس نماد داده ها
www.parsnamaddata.com
تلفن:5-88349670-021
تاریخ درج : 1390/06/19 شماره : 1290
توضیحات تکمیلی :
متن

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از الزام مطالعات ژئوتکنیک برای صدور پروانه ساختمان های در حریم گسل خبر داد و گفت : در مناطق دارای حریم ، سازندگان موظف هستند تا نتیجه مطالعات ژئوتکنیک را ارائه و بر اساس آن سازه را طراحی کنند و بعد از این مرحله پروانه ساخت صادر می شود .
دکتر هیربد معصومی با بیان این مطلب گفت : در مناطق دارای حریم ، سازندگان موظف هستند تا برای دریافت پروانه ساخت ، نتیجه مطالعات ژئوتکنیک را ارائه و بر اساس آن سازه را طراحی کنند .
وی افزود : مالکان املاکی که بر روی حریم گسل قرار دارند باید ابتدا مشاوری را برای تحقیقات ژئوتکینیک آن ملک داشته باشند تا بررسی های لازم در مورد وضعیت ملک صورت گیرد و بر اساس نتیاج تحقیقات ، سازه را طراحی کنند و بعد از این مرحله پروانه ساخت صادر می شود.

معصومی با تاکید بر اهمیت این موضوع اظهار کرد : این اقدام برای همه ساختمان هایی که در مناطق دارای حریم قرار دارند الزامی است .

معاون شهردار تهران تصریح کرد : ساختمان های بلند مرتبه و حائز اهمیتی که در سایر مناطق وجود دارد حتی اگر آن منطقه در حریم گسل نباشد نیز باید  براساس مطالعات ژئوتکنیک به طراحی سازه بپردازند و صدور مجوز برای این ساختمان ها نیز بر این اساس صورت می گیرد .

معصومی با بیان این که مقاوم سازی ساختمان ها از دغدغه های شهرداری است ، افزود : همه این تلاش ها به دلیل آن است که ساختمان ها ایمن ساخته شوند و شهری با ساختمان های مقاوم در برابر هرگونه آسیب احتمالی داشته باشیم .

وی با اشاره به وجود 14 هزار هکتار بافت ناپایدار در تهران گفت : تهران دارای 3270 هکتار بافت فرسوده و 14 هزار هکتار بافت ناپایدار است و شهرداری با اقداماتی که انجام داده سعی دارد تا این میازن را به حداقل برساند .

معصومی خاطر نشان کرد : با تسهیلاتی که در این رابطه ارائه شد نوسازی بافت های فرسوده نسبت به دو سال پیش 200 درصد رشد داشته که این موضوع بی سابقه بوده است .

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تاکید بر سیاست تجمیع املاک فرسوده اظهار کرد : سیاست تجمیع بافت فرسوده با جدیت در حال پیگیری است چراکه با تجمیع هر ملک فرسوده 9 متر فضا آزاد می شود که به فضای عمومی آن محله افزوده می شود و با اقداماتی که از طریق دفاتر تسهیل گری انجام می شود ، 20 درصد پروانه های صادر شده در سال گذشته مربوط به تجمیع املاک فرسوده بوده است .



اخطار : کلیه حقوق جمع آوری این اخبار متعلق به مرکز فرآوری اطلاعات پارس نماد داده ها می باشد. هرگونه کپی برداری و سوء استفاده از این اخبار موجب پیگرد قانونی است.